Előforduló problémák akkukkal kapcsolatban:

Leszámítva a gyártásból eredő hibát amely előfordulhat esetenként felújítás esetén(pl. ponthegesztés hibája), az akku felújítás egy megbízható szolgáltatás, normál-megbízható élettartammal.

A hozzánk visszaküldött garanciálisnak vélt problémát 80%-a nem az akkura visszavezethető probléma. Mi sem vagyunk tévedhetetlenek, ezért nem mondjuk, hogy nem fordulhatnak elő hibák, de amit csak lehet megteszünk a hibátlan működésért.

Rendelkezünk kb 15 különböző töltővel, hogy minden akku töltését letudjuk ellenőrizni. Ettől függetlenül rengeteg típushoz nincs töltőnk, ezért a tesztelés a felújítás után nem minden esetben lehetséges azon túl, hogy megmérjuk az akkupakk feszültségét.

 

Lássuk mikkel találkoztunk már:

  • nem töltődik az akku (általában érintkezési hiba fordul elő, vagy rossz a hőérzékelő ill. a töltő meghibásodása is lehet a hiba oka)
  • keveset bír (ilyen hibát szoktunk hallani, ám akku cellára visszavezethető hiba igen kis százalékban fordul elő, általában a rátöltögetésből adódik a hiba, melyet helyrehozhatunk 4-5 teljes töltés-kisütési ciklussal)
  • li-ion akkuk esetén előfordul az elektronika meghibásodása (ez természetesen szintén nem a cellák hibája)
  • egyik pillanatról a másikra nem működik az akku(ez inkább li-ion akkuknál fordul elő, mert 1 cella hibája esetén is letilthat az elektronika)

 

 

 

Kérjük, írja le milyen hibákkal találkozott és megpróbálunk segíteni, hogy legközelebb ne forduljon elő!

A bejegyzés trackback címe:

https://akkumulatorfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr218858832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horthy István 2016.12.21. 11:57:09

Üdvözlöm,vettem egy használt skil akkus fúrót,föl töltöm és hamar legyengül az akkuja,10 perc és kész.Mit lehet vele csinálni,hogy tovább bírja az akku?(hsználtan vettem).köszönöm ha válaszol,de új aksira most nincs pénzem.

RealPower 2016.12.21. 19:46:44

@Horthy István: Az akku feszültségét és kapacitását küldje el kérem.
Felújítani lehetséges az akkut.
süti beállítások módosítása