Cégünk vállal bármilyen li-ion és LiFePo4 akkupakk készítést. Védelmi elektronikával, vagy anélkül, külső intelligens töltővel.

Minden esetben egyeztetés szükséges, hozott minta vagy rajz alapján készítjük el az akkupakkot, figyelembe véve a fogyasztó maximális áramfelvételét, hogy mekkora üzemidőre van szükség, illetve, hogy milyen töltési időre van szükség. Vállaljuk akkupakk készítését, búvárlámpába, elektromos rollerbe, biciklibe, segway-be vagy bármilyen készülékbe.

Ehhez több információra szükség van, melyet közösen, a megrendelővel együtt szerzünk be és megtervezzük az akkupakk feszültségét , kapacitását stb.

Nálunk csak márkás cellákból készített akkupakkot tud jelenleg rendelni.

Élettartamuk lényegesen hosszabb, feszültségük, áramleadási képességük lényegesen stabilabb, mint kínai márkátlan társaiké. Belső ellenállása is majdnem teljesen egyforma minden cellánál, ill. a használat során nagyon ritka, hogy ne egyszerre amortizálódjon az összes cella. Nem feltétlenül van baj a kínai cellákkal, átlagos felhasználás esetén megfelelő lehet az is, pl kamera akkuknál, kisebb fogyasztóknál, kisebb pakkoknál. Azonban, ha több cella van egy pakkban, pl 3-6-9 vagy még több, akkor fontos, hogy egyszerre öregedjenek, használódjanak el, különben a cellánkénti feszültség figyelés miatt, idő előtt cserére szorul az egész akkupakk.

Ez elengedhetetlen a jó minőség és hosszú élettartam eléréséhez.

Egy kis információ a Lithium Vas Foszfát és a lithium-ion akkumulátorokról.

HP-FG320-3000-2S-L.jpg

diverlamp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://akkumulatorfelujitas.blog.hu/api/trackback/id/tr265399136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bekesj 2014.11.26. 09:10:35

A LifePO4 akkupakkok mérete nagyobb, mint a Li-ion akkuké? Vagyis a kérdésem: ha a Li-ion akkumat szeretném cserélni LifePO4 akkuval, akkor elfér a helyére ugyanolyan teljesítményű LifePO4? A kérdés másik fele: LifePO4 vs. Li-ion akku egy pedelecnél?
süti beállítások módosítása